GOGREENMATRIX | DAPAT KERETA TINGKAP BERBALUT PLASTIK

“Tuan Wahi, ada kereta tak untuk disewa? Saya dapat nombor tuan dari kawan yang pernah sewa”, bunyi sms yang baru sampai kat telefon bimbit. Tengok email pelanggan tersebut bukan calang-calang juga. Staff syarikat korporat. Setelah tempahan diselesaikan, tunggu masa penghantaran kenderaan kepada pelanggan tersebut sahaja lagi.

Tiba hari penghantaran seperti yang tertera dalam tempahan, dilihat pelanggan membawa banyak barang yang bukan seperti beg pakaian biasa. Tangan di sebelahnya memegang safety helmet berwarna putih. Kawan-kawannya yang seramai tiga orang yang lain pun memegang safety helmet berwarna kuning.

Cerita punya cerita sambil isi borang sewa, Tuan Taufiq (bukan nama sebenar) buka mulut. Sebelum ni mereka sudah menyewa dengan sebuah syarikat yang lain. Bila ditanya, kenapa nak tukar kepada Green Matrix? Ini jawapan beliau. “Kami dapat kereta yang keadaannya tak memuaskan. Screen belakang pecah tapi dibalut plastik sahaja. Kami banyak bawa equipment berharga ratusan ribu kot. Takut barang hilang ketika disimpan di dalam kereta semasa kat site atau mana-mana kami singgah. Aircond pun tak berfungsi. Tingkap depan tak boleh diturunkan. Satu lagi sewa berdasarkan harga harian. Macam kami, kami tak tahu bila kerja akan habis. So bila extent, extent based on harga harian. Matilah nak sewa berbulan-bulan sambung pakai rate harian.”

Di GoGreenMatrix, kami menjamin kereta yang disediakan berada di dalam keadaan yang tip top, bersih dan selamat. Kami memahami para pelanggan kami perlukan keselamatan untuk barang-barang peribadi mereka seperti laptop dan macam-macam peralatan yang berharga. Kami juga memahami kos yang ditanggung oleh syarikat korporat bila ada kerja-kerja belum siap yang memerlukan untuk extent sewa. Kami boleh bantu syarikat korporat mengurangkan kos sewa harian dengan flat rate yang berpatutan.

Tempah awal di www.gogreenmatrix.com. Bagi syarikat korporat, boleh hubungi kami melalui email enquiry@gogreenmatrix.com

Salam Hormat
Nurshirley Kamilia Abdullah
Co-Founder Green Matrix


#GoGreenMatrix
#OneStopSolution
#YourTravelSolution
#LocalCompanyWithWorldClassServices

GOGREENMATRIX | TOLAK VAN TAK ADA MINYAK SEJAUH 2KM

“Jem kreng gini”, kata En Ahmad (Bukan nama sebenar) sambil menolak bontot van tersebut sekuat tenaga yang mungkin

En Ahmad berhenti seketika sambil mengelap peluh jantan yang menitis di dahinya dengan lengan sadonya. Adiknya Aiman, 19 tahun yang agak kurus keding itu masih sama-sama berusaha menolak van yang telah mati tengah jalan tadi kerana kehabisan minyak.

Sekali sekala dahi En Ahmad berkerut. Kerisauannya tertumpu pada ibu dan ayah yang sudah dimamah usia dan tak mampu berjalan jauh yang ditinggalkan sementara di tempat van tetiba berhenti tadi kerana kehabisan minyak. Teringat muka isteri yang membawa baby Adam yang baru berusia 5 bulan dan anak-anak mereka Adif 5 tahun dan Mia 3 tahun menunggu bersama-sama ibu dan ayah di bawah matahari terik. “Uhh..bala apakah ini”, bisiknya dalam hati. “Datang sini nak gembira bawa ibu dan ayah, anak bini, bukan nak tolak van tak ada minyak ni. Owner pula tak angkat call. Time-time ni tak ada pula kereta ke teksi ke nak lalu lalang minta tolong. Nasib siang hari, terkena malam macam mana?

En Ahmad first time datang ke tempat percutian ini. Beliau tidak biasa di manakah stesen minyak terdekat. Dia telah menyewa sebuah van untuk membawa ibu dan ayah, anak bini dan adik-adik berjalan-jalan. Ketika van tersebut dihantar kepada beliau, van tersebut pula tiada minyak disediakan oleh pengusaha yang dia berurusan. Masa start enjin je, lampu minyak dah kelip-kelip merah minta nyawa.

Apakah kesudahan cerita En Ahmad dan keluarga? Kalau berlaku pada anda, apakah yang anda akan buat?

Di GoGreenMatrix, polisi kami adalah “Full to Full Fuel”. Kami isi minyak penuh agar tidak menyusahkan pelanggan yang tidak biasa di sesuatu tempat yang baru dan terkial-kial mencari stesen minyak terdekat. Kami nak anda gembira. Kami tak nak anda sengsara. Kami yakin dan percaya pelanggan akan pulangkan dalam keadaan minyak penuh juga. GoGreenMatrix mudahkan pelanggan, pelanggan pasti akan mudahkan Team GoGreenMatrix.

Kepakaran kami adalah membantu pelanggan menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang dijamin tip top, bersih dan selamat agar dapat sampai ke destinasi dengan hati yang gembira.

Tempah awal di www.gogreenmatrix.com supaya percutian anda semua berjalan lancar dan gembira. Terima kasih

Salam Hormat
Nurshirley Kamilia Abdullah
Co-Founder Green Matrix

#GoGreenMatrix 
#OneStopSolution
#OnlineBookingPlatform
#YourTravelSolution
#LocalCompanyWithWorldClassServices

GOGREENMATRIX | SEKELUARGA PERGI VACATION NAK BERGEMBIRA, BUKAN NAK TAMBAH STRESS

Hari ini, Mr Lee sekeluarga sangat gembira. Beliau, isteri, Evelyn dan tiga orang anak perempuan mereka iaitu Ellie 11, Emily 9 dan Eva 7 tahun akan bercuti di satu tempat yang sangat popular di Malaysia. Mereka berasal dari Singapura. Segala perancangan dan senarai semak dah dibuat 2 bulan awal lagi kerana isteri Mr Lee, Evelyn adalah sangat teliti orangnya. Evelyn mengimpikan percutian kali ini adalah percutian yang paling menggembirakan bagi mereka sekeluarga. Hotel sudah ditempah awal. Kereta sewa pun sudah sebulan lebih awal kerana bimbang minggu tersebut adalah minggu perayaan. Dan macam-macam lagi yang sudah ditempah.

Ketika sampai di lokasi tersebut, terlebih dahulu Mr Lee nak mendapatkan kereta sewa seperti yang tertera di baucar tempahan. Alangkah kecewanya Mr Lee, pihak yang menguruskan kereta sewa yang telah ditempah tidak mahu menyediakan kereta seperti di dalam baucar. Entah di mana silapnya komunikasi antara mereka sebelum itu, pihak tersebut meminta deposit secara kad kredit sebanyak RM1000 dan jika nak kereta sewa tersebut. Bayaran sewaan selama 4 hari pun perlu dibayar menggunakan kad kredit. Selain kad kredit tidak diterima. Malangnya, Mr Lee tidak mempunyai kad kredit. Walau bagaimanapun Mr Lee dah menyediakan duit tunai ataupun kad debit sahaja. Beliau sanggup membayar deposit dan semua bayaran menggunakan tunai. Tapi tetap tidak diterima. Mr Lee dan Evelyn sangat kecewa. Evelyn dan anak-anak sudah kepenatan menunggu.

Mr Lee cuba mencari jalan lain. Beliau cuba mencari pengusaha kereta sewa yang lain tapi malangnya semua kenderaan telah habis sempena musim perayaan dan cuti sekolah.

Apakah kesudahan cerita Mr Lee sekeluarga? Percutian yang sepatutnya gembira, tapi bertukar jadi stress

Di GoGreenMatrix, kami tak akan biarkan pelanggan stress. Kami ada pertimbangan dan fleksibel menerima bayaran dalam pelbagai channel sama ada tunai atau kad kredit. Kami pastikan pelanggan mendapatkan apa yang telah ditempah

Kepakaran kami adalah membantu pelanggan menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang dijamin tip top, bersih dan selamat agar dapat sampai ke destinasi dengan hati yang gembira.

Tempah awal di www.gogreenmatrix.com supaya percutian anda semua berjalan lancar dan gembira.

Raya dah dekat. Jangan biarkan tragedi Mr Lee berulang lagi

PS: Cerita berlaku di depan mata dan diceritakan semula. Bukan nama sebenar untuk menjaga privacy. Cuma sayang Green Matrix tak dapat tolong sebab kereta semua fully booked pada musim perayaan ketika itu. Walau apapun Green Matrix tetap tolong kenalkan beliau dengan pengusaha yang masih ada kereta available.

Boleh layan video GoGreenMatrix. Terima kasih

www.gogreenmatrix.com

#GoGreenMatrix 
#OneStopSolution
#OnlineBookingPlatform
#YourTravelSolution
#LocalCompanyWithWorldClassServices

GoGreenMatrix | Nak Kereta Sewa? GoGreenMatrix

GoGreenMatrix | Nak Kereta Sewa? GoGreenMatrix

Adakah anda menghadapi masalah untuk mendapatkan perkhidmatan kereta sewa? Jangan bimbang kami ada solusinya. Kini anda boleh buat tempahan kereta sewa di seluruh Malaysia melalui laman web di bawah.

==> gogreenmatrix.com
==> gogreenmatrix.com
==> gogreenmatrix.com

Terdapat lebih 1,000 unit kereta pelbagai model yang anda boleh pilih melalui laman web berkenaan. Anda tak perlu bimbang kerana kereta-kereta yang kami bekalkan dijamin 100%.

  • Tip top
  • Bersih
  • Selamat

Anda boleh lihat review pelanggan terhadap perkhidmatan kami.

Trustpilot Review

==> http://bit.ly/greenmatrixreview
==> http://bit.ly/greenmatrixreview
==> http://bit.ly/greenmatrixreview

Video Testimonial

==> gogreenmatrix.com/?p=testimonial
==> gogreenmatrix.com/?p=testimonial
==> gogreenmatrix.com/?p=testimonial

Tak perlu pening kepala nak tempah dekat tempat lain, tempah saja melalui laman web di bawah. Kami satu-satunya syarikat yang boleh terima tempahan di seluruh Malaysia. Harga dijamin berpatutan dan paling penting servis kami dijamin 100% puas hati.

==> gogreenmatrix.com
==> gogreenmatrix.com
==> gogreenmatrix.com

Pastikan buat tempahan awal ya. Tempahan last minute bergantung kepada stok kereta yang ada. Komen “NAK DISKAUN” untuk dapatkan kod diskaun bernilai RM10 untuk setiap tempahan.

“Nak Kereta Sewa = GoGreenMatrix


#GoGreenMatrix
#OneStopSolution
#OnlineBookingPlatform
#YourTravelSolution
#LocalCompanyWithWorldClassServices

JANA INCOME RM1,800 SEBULAN DENGAN SEBUAH AXIA 1.0 (A)

Salam hormat, kali ini saya nak kongsi kisah salah seorang pengusaha kereta sewa yang berdaftar dengan Green Matrix. Pengusaha ini juga kami panggil Independent Supplier di mana mereka berdaftar dengan Green Matrix dan sedia membekalkan kereta sekiranya ada tempahan melalui sistem Green Matrix.

Pengusaha yang saya maksudkan adalah Tuan Eshamruddin Musa. Dahulu beliau merupakan bekas kakitangan awam. Sebaik berhenti kerja, beliau banyak fokus kepada perniagaan internet. Bagi menambah pendapatan beliau bercadang memulakan bisnes kereta sewa. Masalahnya beliau tiada pengalaman tentang perniagaan berkenaan.

Beliau nampak satu cara untuk belajar tentang bisnes kereta sewa adalah dengan mendaftar sebagai Independent Supplier untuk Green Matrix. Sebaik mendaftar pada 24 Nov 2018, beliau mula belajar melalui video-video tutorial yang disediakan. Pada 5 Disember 2018 beliau telah membeli sebuah kereta model Perodua Axia 1.0 (A).

Dari segi pemasaran, beliau telah mempromosikan perkhidmatan kereta sewa yang beliau tawarkan melalui facebook pages dan blog yang beliau wujudkan khas. Hasilnya beliau mula mendapat tempahan daripada pelanggan. Mengikut rekod berikut merupakan hasil pendapatan beliau sejak Disember 2018 hingga Feb 2019.

  • Disember 2018 RM665.67
  • Januari 2019 RM1,445.00
  • Februari 2019 RM1,845.00

Daripada rekod di atas, pendapatannya semakin meningkat dari masa ke semasa.

Sekarang beliau menghadapi masalah baru pula kerana stok keretanya tidak cukup. Walau bagaimanapun masalah berkenaan selesai kerana terdapat lebih 600 independent supplier yang berdaftar dengan Green Matrix. Jumlah kereta yang dibekalkan oleh independent supplier lebih 1,000 unit pelbagai model.

Apabila beliau mendapat tempahan, dan keretanya tiada, beliau boleh kongsikan tempahan berkenaan dengan independent supplier yang lain. Memandangkan tempahan berkenaan datang dari usaha beliau maka beliau layak mendapat komisen sebanyak 5% yang akan diberikan oleh pemilik kereta.

Beliau lebih suka pelanggannya membuat tempahan melalui sistem Green Matrix kerana kualiti pelanggan lebih baik dan kadar sewa juga lebih tinggi berbanding kalau beliau buat sendiri. Apa yang paling beliau suka adalah dapat berkongsi rezeki dengan rakan-rakan independent supplier lain.

Sekiranya tempahan menggunakan keretanya sendiri tanpa melalui orang tengah, beliau akan mendapat bersih 85% daripada apa yang pelanggan bayar. Sebagai independent supplier beliau boleh memulakan bisnes kereta sewa tanpa perlu mengeluarkan sebarang modal.

Latihan dan sistem tempahan disediakan oleh Green Matrix, beliau hanya fokus cari pelanggan dan buat duit sebanyak mungkin. Sangat mudah untuk memulakan bisnes kereta sewa. Sekiranya anda berminat untuk memulakan bisnes kereta sewa atau ingin menjadi independent supplier Green Matrix, klik SINI untuk mendaftar.

GoGreenMatrix | Kenapa Nak Kena Sewa Kereta?

Tuan Salimin Salleh, isterinya Husnorleyda Hussin dan 2 orang sahabatnya ada business trip di Kuala Lumpur. Planning asal sebaik sampai di KLIA, mereka akan naik Grab untuk ke tempat meeting. Lepas habis meeting mereka akan terus ke Airport untuk pulang. Cuma mereka bimbang kalau meeting habis lewat malam takut susah dapat transport ke KLIA. Untuk selesaikan masalah tu mereka ambil keputusan untuk sewa kereta dengan Green Matrix. Bila anda menyewa kereta, masa untuk bergerak adalah flexible. Gambar beliau pulangkan kereta pukul 3 pagi di pejabat Green Matrix. Apa pun terima kasih kerana menggunakan servis Green Matrix.

Nak kereta sewa? Ingat GoGreenMatrix
Atau WhatsApp +60128058004

#GoGreenMatrix
#OneStopSolution
#OnlineBookingPlatform
#YourTravelSolution
#LocalCompanyWithWorldClassServices